Європейський лоукост оголосив про запуск 4 нових рейсів з України

06.08.2018 15:36 0

Європейський лоукост оголосив про запуск 4 нових рейсів з України

Лоу-кост авіаперевізник Wizz Air повідомив про запуск 4 нових маршрутів з українських регіональних аеропортів - Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького та Міжнародного аеропорту «Харків».
Оголошені сьогодні рейси з України вже в жовтні з'єднають Львів з Вільнюсом і Братиславою, а Харків - з Гданськом і Вроцлавом. Ціни на нових маршрутах обіцяють встановити від 299 грн.
daily-news.com.ua повідомляэ, що протягом перших 7 місяців 2018 Wizz Air перевезла на українському маршрутах вже понад 700 тисяч пасажирів. Це вдвічі більше, ніж за аналогічний період минулого року, що робить WIZZ першим найбільшим лоу-кост авіаперевізником в Україні.
Wizz Air - найбільший лоу-кост авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, що пропонує рейси по більш ніж 600 маршрутах з 25 баз, поєднуючи 141 напрямок в 44 країнах. Флот авіакомпанії складається з 104 літаків Airbus A320 і A321.
Читайте також: КНДР продовжує розробку ядерної програми - Рада Безпеки ООН
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Поездка на море из Днепра на комфортабельной маршрутке Бакарди – впечатляющее разнообразие вкусов и цветов Цікаві новини Чернівців та України Как красиво оформить детскую комнату Комп’ютерна діагностика автомобіля в СТО Гермес

Последние новости