ДТП в Чернівецькій області: один загиблий, семеро травмованих

06.08.2018 10:56 0

ДТП в Чернівецькій області: один загиблий, семеро травмованих

Поблизу села Недобоївці Хотинського району Чернівецької області сьогодні, близько 16:00, сталася масштабна ДТП, в результаті чого одна людина загинула, ще семеро були госпіталізовані.
Серед постраждалих шестирічна дівчинка, про це повідомляє daily-news.com.ua з посиланням на прес-службу поліції області.
Встановлено, що рухаючись з боку Чернівців, легковий автомобіль Opel виїхав на зустрічну смугу. Зачепивши там мікроавтобус Ford Transit, легковик лоб в лоб зіткнулася з мінівеном Volkswagen Caddy.
ДТП в Чернівецькій області: один загиблий, семеро травмованих
На момент зіткнення в автомобілі Opel перебували п'ятеро осіб, а в Volkswagen Caddy - троє. З травмами різного ступеня тяжкості всі вісім постраждалих були доставлені в лікарню. Серед них і 6-річна дівчинка.
Від отриманих в результаті ДТП травм в реанімації помер 60-річний водій автомобіля Opel.
За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 ( "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами") Кримінального кодексу України.
Читайте також: КНДР продовжує розробку ядерної програми - Рада Безпеки ООН
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Чем обусловлено возникновение дистанционного образования? Ериняк Юрий: бизнес на службе благотворительности Светильники для бильярда в Киеве Медицинское оборудование для клиник Уникальные пригласительные отличного качества по разумным ценам

Последние новости