В результаті потужного землетрусу в Індонезії загинула 91 людина

06.08.2018 9:23 0

В результаті потужного землетрусу в Індонезії загинула 91 людина

Згідно з уточненими даними, 91 людина загинула в результаті сильного землетрусу на індонезійському острові Ломбок.
Про це повідомляє daily-news.com.ua
Десятки людей постраждали. Екстрені служби не виключають, що число жертв може збільшитися.
Землетрус магнітудою сім балів викликало руйнування будівель і перебої в електропостачанні, він відчувався і на сусідньому Балі. Точних відомостей про осіб загиблих немає.
Тиждень тому в результаті іншого землетрусу на острові загинули не менше 16 осіб. "Ломбок користується великою популярністю серед туристів завдяки хорошим пляжам і пішим маршрутам. Геологічна служба США повідомила, що епіцентр останнього землетрусу знаходився недалеко від північного узбережжя Ломбока на глибині 10 кілометрів", - наголошується в повідомленні.
Геологи спочатку попередили про небезпеку цунамі, але трохи пізніше скасували попередження.
Представник агентства по усуненню наслідків стихійних лих Індонезії повідомив Франс прес, що в головному місті острова Матарам частково або повністю зруйновано багато будівель.
У кількох районах Матарама зафіксовані перебої в подачі електрики.
Аеропорт на острові працює, незважаючи на незначні пошкодження.
Землетрус відчувався кілька секунд і на Балі, де люди вибігли з будинків. Пацієнти в лікарні Денпасар на Балі були евакуйовані з будівлі, лікарі продовжували лікувати їх на вулиці.
"Усі відвідувачі готелю кинулися на вулицю, я пішла їх прикладу. Люди просто заповнили вулиці", - сказала австралійська туристка на Балі Мішель Ліндсей.
Читайте також: КНДР продовжує розробку ядерної програми - Рада Безпеки ООН
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Экстраординарная экскурсия в Чернобыль Увлажняющий крем Soir de Lune для избранных 3 поради щодо вибору власного комерційного сайту від спеціалістів компанii «Space Site» Как выбрать стальные радиаторы отопления Где купить варенье из лепестков чайной розы

Последние новости