Жила з трупом заради пенсії: в Росії старенька муміфікувала тіло чоловіка

05.08.2018 14:27 0

Жила з трупом заради пенсії: в Росії старенька муміфікувала тіло чоловіка

На неприємний запах з квартири подружньої пари мешканці багатоповерхівки почали скаржитися кілька місяців назад
Літня мешканка Єкатеринбурга викинула на дитячий майданчик мумію свого чоловіка, який помер кілька місяців тому. Останки пенсіонера знайшли у дворі будинку № 112 по вулиці Куйбишева. Про це повідомляє daily-news.com.ua з посиланням на інформацію міського управління внутрішніх справ.
За словами очевидців, старенька волоком на халаті витягла на вулицю муміфіковане тіло чоловіка. Вони припустили, що жінка хотіла викинути його на смітник, але не вистачило сил дотягнути його туди. Сусіди також розповіли, що родина зловживала алкоголем. За їх словами, пенсіонерка до того допилась, що ходила по двору в різному взутті, жебракувала і дружила з бомжами.
Жила з трупом заради пенсії: в Росії старенька муміфікувала тіло чоловіка
Відзначається також, що на неприємний запах з квартири пенсіонерів мешканці будинку почали скаржитися близько двох місяців тому, коли, імовірно, помер чоловік.
"Про смерть чоловіка не повідомила, тому що, крім усього іншого, мабуть, ще й пенсію за нього отримувала, — розповіла одна з місцевих жителів — Поліна Нечаєва.
В УМВС також розповіли, що на місце події прибула слідчо-оперативна група, встановлюються всі обставини інциденту, опитуються очевидці. За попередньою інформацією, смерть пенсіонера настала з природних причин вже давно. Точний час смерті поки не встановлено.
Читайте також: що ні в якому разі не можна їсти перед сексом
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Томаты на окне Одесса онлайн – самые свежие новости Детские площадки: купить или сделать самому? Огромный ассортимент запасных частей для ремонта бытовой техники Польша больше не спешит отказываться от российского газа

Последние новости