Проект "Стіна": в МВС розповіли про ситуацію в Харківській області

02.08.2018 19:19 0

Роботи з облаштування кордону з Росією в Харківській області будуть завершені до кінця року, а наступним ділянкою цього проекту буде Сумська область.
Про це заявив заступник глави МВС Вадим Троян під час робочого візиту в Східне регіональне управління Державної прикордонної служби, повідомляє daily-news.com.ua.
В ході візиту Троян перевірив виконання робіт з інженерного облаштування кордону, відвідав нещодавно створену прикордонну комендатуру швидкого реагування і нову будівлю управління прикордонного загону.
"Інженерно-технічне облаштування державного кордону триває незважаючи ні на що. Кордон з Росією буде облаштована, незважаючи на всі протистояння проросійських сил", - підкреслив він.
Троян також зазначив, що облаштування Харківського ділянки кордону завершиться вже в цьому році.
"У Харківській області протяжність кордону 270 кілометрів. 220 ми вже облаштували. Цього року всі роботи будуть завершені. Наступним етапом облаштування українсько-російського кордону буде Сумської ділянку. Зараз цей процес почався в координації з місцевими органами влади", - додав він.
Заступник глави МВС також відвідав Харківську окрему авіаційну ескадрилью і проінспектував приміщення, де розташовується військова частина, перевірив екіпіровку льотного складу та зразки авіаційної техніки, яка використовується в охороні кордону.
Читайте також: Розстріляний табір миротворців у Конго, яка доля українських військових
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественное создание сайтов Для чего следует использовать капли для глаз? Шапки зимой 2018 года – что носить? Купить качественные автотовары по доступным ценам в интернет-магазине UCAR Прибыльные ставки на футбол

Последние новости