Олега Винника підловили на обмані

01.08.2018 16:56 0

Олега Винника підловили на обмані

Популярного українського співака Олега Винника підловили на обмані. Він постійно заявляє, що веде здоровий спосіб життя - не п'є і не курить, займається спортом і підтримує форму. А тим часом артиста застали в ресторані під част того як він курив.
Про це повідомляє СобКор.Нет
На особистих сторінках в Facebook і Instagram «мачо української естради» хвалиться фігурою, успіхами в спорті і позиціонує себе мало не головним пропагандистом здорового способу життя. Тим часом сценічний образ і реальність суттєво відрізняються. В сюжеті ТСН відзначається, що артиста застали з сигаретою в руках. Причому, він поспіль викурив дві, а потім взявся за електронну сигарету. Чи брав в ресторані співак спиртне не вказується.
У своїх інтерв'ю Олег Винник зазвичай підкреслює, що уникає шкідливих звичок.
«Якби я вів неправильний спосіб життя: пив, курив і все інше, то перетворився б на руїни. Я дивлюся на деяких своїх однолітків, які виглядають як дідусі-бабусі », - зазначав секс-символ естради в інтерв'ю на початку 2018 го.
Нагадаємо, що Американська розвідка викрила Кім Чен Ина в підступності
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Где купить варенье из лепестков чайной розы Большой выбор женских босоножек Особливості навчання в Словаччині Качественные беспружинные матрасы по выгодным ценам Интернет-магазин ваз – отличное предложение стеклянного декора

Последние новости