91 загиблий. Лісова пожежа в Греції визнана найбільш смертоносною в Європі за останні 100 років

30.07.2018 13:15 0

91 загиблий. Лісова пожежа в Греції визнана найбільш смертоносною в Європі за останні 100 років

У Греції, число загиблих від масштабної пожежі, який вирував в прибережних районах на схід від Афін, зросла до 91 людини.
Про це повідомляє "daily-news.com.ua".
Національна пожежна служба Греції також повідомила, що через шість днів після пожежі зниклими безвісти досі вважаються 25 осіб. Грецькі чиновники вперше назвали точну кількість зниклих без вести.
Нагадаємо, пожежа спалахнула ще 23 липня. База даних, яку веде Центр досліджень епідеміології катастроф в Брюсселі, показує, що це найбільш смертоносний лісова пожежа в Європі з 1900 року.
Переважна більшість жертв загинули від вогню, хоча деякі люди потонули в морі, намагаючись врятуватися від полум'я. Десятки добровольців-дайверів в неділю продовжували шукати в море тіла загиблих.
Нагадаємо, незважаючи на заяви чиновників про те, що причиною руйнівних пожеж в Греції був підпал, розслідування, проведене Грецької пожежною службою, показало, що причина в халатності.
Швидше за все, причиною пожежі стало багаття, який розвів хтось із місцевих жителів.
Читайте також: Вражаючі, апокаліптичні кадри з Каліфорнії. Масштаби пожеж вражають. Відео
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Быстрый и качественный ремонт ходовой в Киеве Большой выбор качественных полотенец из натуральных материалов Оцените качество тайтсов от Totalfit Комфортабельная перевозка пассажиров с компанией «КиевТранс» Креативность мышления в корпоративных подарках

Последние новости