В автобусі на україно-польському кордоні виявили заховані гвинтівку і ППШ

29.07.2018 14:27 0

В автобусі на україно-польському кордоні виявили заховані гвинтівку і ППШ

На українсько-польському кордоні, в пункті пропуску Рава-Руська, прикордонники виявили в двох автобусах заховані пневматичну гвинтівку з патронами і пістолет-кулемет Шпагіна.
Про це повідомляється в прес-службі Державної прикордонної служби України.
Відзначається, що під час огляду рейсового автобуса Варшава - Херсон у правоохоронців виникли підозри щодо переміщення транспортним засобом української реєстрації прихованих товарів.
Було прийнято рішення про виведення автобуса Setra із загального потоку для більш ретельної перевірки. У багажному відділенні прикордонники Львівського загону спільно з працівниками ДФС серед особистих речей громадянина України знайшли пневматичну гвинтівку Tytan калібру 4,5 мм та 500 набоїв до нього.
Крім того, в цьому ж пункті пропуску в ході оформлення автобуса Mercedes української реєстрації, враховуючи існуючі ризики, прикордонники також ініціювали поглиблений огляд транспортного засобу із залученням службової собаки. В результаті поглибленої перевірки в автобусі був знайдений пістолет-кулемет Шпагіна калібру 7,62 мм.
Виявлене зброю і боєприпаси були передані до компетентної установи для проведення експертизи та прийняття подальших правових дій.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Садовый райдер – ваш лучший помощник на приусадебном участке Играть на Casino Rox, чтобы отдыхать Игровые автоматы онлайн — в лучшей версии онлайн Інтернет журнал про бізнес Беспроводные наушники до двух тысяч гривен: что купить в подарок?

Последние новости