Прем'єр Угорщини зробив неприємну заяву щодо вступу України в ЄС і НАТО

29.07.2018 12:27 0

Прем'єр Угорщини зробив неприємну заяву щодо вступу України в ЄС і НАТО

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан упевнений, що прагнення України в НАТО і ЄС нереалістичні, а Росія намагається повернути українців під свій вплив.
За його словами, Росія намагається створювати навколо себе буферні зони за рахунок своїх сусідів, наприклад України, щоб віддалити від себе кордонів НАТО.
"Українці ясно і прямо заявили, що вони не хочуть бути частиною цієї буферної зони, вони хочуть наблизитися до ЄС, НАТО і вони хочуть побудувати сучасну Україну. Я не вірю в реалістичність прагнень українців приєднатися до ЄС або НАТО", - заявив Орбан.
Угорський прем'єр упевнений, що Москва намагається повернути Україну в сферу свого впливу.
Крім того він вважає, що Європа проводить щодо Росії "примітивну" політику, кажучи про загрозу що йде від росіян для країн ЄС, зокрема Польщі, країн Балтії. Орбан підкреслив, що більшість країн все ж не відчувають з боку РФ небезпеки, як, наприклад, Угорщина, Словаччина, Чехія.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как выбрать строительный фен Большой выбор комплектов постельного белья Снаряжение для подводных путешествий Кроссовки на зиму от бренда Reebok Онлайн-магазин здоровья

Последние новости