Комп’ютерна діагностика автомобіля в СТО Гермес

Комп’ютерна діагностика автомобіля в СТО Гермес

В даний час технічна оснащеність автомобілів різними електронними системами значно зросла. Останні досягнення в галузі електроніки та мікропроцесорів сприяли підвищенню надійності, ергономіки і безпеки автомобілів. Комп'ютерна діагностика авто від компанії https://germesavto.com.ua/kompyuterna-diagnostyka-avto/ — це повна, високоякісна перевірка електронних систем «залізного коня» на наявність проблем, своєчасне усунення яких дозволяє значно заощадити на дорогому ремонті в майбутньому.

Переваги комп'ютерної діагностики

В сучасних умовах кожне підприємство або приватний власник, який експлуатує автомобільний транспорт використовує будь-яку можливість, яка дозволяє зменшити собівартість технічного обслуговування і ремонту. Скоротити витрати дає можливість запобігання серйозних відмов і, як наслідок, тривалих простоїв автотранспорту в зоні ТО. Це можливо завдяки своєчасному виконанню діагностичних робіт із застосуванням спеціального обладнання.

Сучасні автомобілі оснащені електронними системами, коректуючими управління не тільки процесами, що відбуваються в двигуні, але і в інших системах, кожною з яких керує ІБУ (індивідуальний блок управління). ІБУ самостійно регулює процес роботи систем, без зовнішнього втручання, тобто відбувається самодіагностика. При технічному обслуговуванні автомобіля зчитуються дані з ІБУ, які для отримання необхідної інформації обробляються спеціальними методами.

Треба зазначити, що поява будь-якої помилки, яка інформує про несправності не означає, що відмовив в роботі агрегат або вузол автомобіля. Несправність може бути в з'єднаннях датчика і блоку управління або безпосередньо в ІБУ. Для усунення пошкодження потрібно виміряти напругу, визначити опір в мережі та провести ряд інших маніпуляцій для знаходження несправності. Отримані результати дозволяють оцінити технічний стан автомобіля, а саме його агрегатів і систем і усунути відмову.

Діагностичне обладнання професійних СТО ділиться на:

  • інструменти, що вимірюють фізичні параметри — амперметри, вольтметри і т.п.;
  • прилади, що відображають робочі процеси — сканери і мотортестери;
  • мультимарочні діагностичні прилади.

Вимоги, що пред'являються до діагностичних приладів наступні: точність і різноманіття датчиків, які зчитують інформацію, простота в експлуатації і універсальність. Також необхідна база еталонних значень для різних марок і моделей автомобілів, яка в повному обсязі представлена в СТО «Гермес».

Предыдущая новость

Рейтинг эффективных корейских сывороток для лица Производство деревянной тары и упаковки Правильное питание – лучшее решение для здоровья Как получить без депозита 100 фриспинов в казино Вавада? Грамотная помощь и сопровождение в выборе и покупке авто из-за границы

Последние новости