Головні питання при продажу власної земельної ділянки

Головні питання при продажу власної земельної ділянки

Якщо ви раніше не працювали в сфері ріелторства, то з системою механізму продажу земельних ділянок не знайомі. Буде не просто розібратися як вигідно продати ділянку, які документи потрібні, як уникнути шахрайства з боку покупця. Без знань законодавства і знайомства з ринком нерухомості, самостійний продаж земельної ділянки на дошці об'яв Uland земля може закінчитися проблемами. Щоб уникнути цього краще вивчити цінову категорію на схожі ділянки та всі нюанси продажу заздалегідь.

Як без проблем продати земельну ділянку

Якщо необхідно терміново реалізувати ділянку, фахівці розкажуть як швидко і вигідно продати земельну ділянку, оскільки багато деталей, наприклад, чи є на ділянці нерухомість. Дану задачу краще розбити на кілька етапів, щоб виконати правильно.

  • Пошук агентства по нерухомості, вибір фахівця для спільної роботи;
  • Переговори з потенційними клієнтами, яких вам шукає закріплений за вами фахівець;
  • Прискорення продажу землі з використанням тематичних дощок — Uland.

Йдучи за цією моделю ви зможете в швидкі терміни знайти хорошого покупця і укласти угоду продажу земельної ділянки під забудову.

Документи для продажу земельної ділянки

Якщо ви хочете самостійно продати земельну ділянку, необхідно приступити до збору документації для укладення законної угоди. До цього списку входить:

  1. Кадастровий номер. Якщо його немає, необхідно звернутися в держземкадастр. Далі необхідно оформити кадастровий паспорт і надати план.
  2. Підтвердження права власності на земельну ділянку. Для цього треба надати інформаційну довідку або виписку.

Маючи ці документи, не виникне питання як безпечно продати земельну ділянку. Якщо такого пакета документів немає, продаж ділянки землі неможливий.

Оцінка земельної ділянки

Перед тим як продати земельну ділянку, радимо провести експертну оцінку. Це можна зробити самостійно або звернутися в агентство з нерухомості. Не маючи достатню кількість досвіду в даній сфері, можна зробити помилку в оцінці. Головне вирішення питання «Як вигідно продати земельну ділянку» йде бік о бік з грамотною експертною оцінкою. Для цього проведіть самостійний аналіз ринку вивчаючи всі інформаційні майданчики. Але найбільш вірним буде звернення до Uland, які багато років займаються розміщенням об'яв земельних ділянок від власника.

Пошук покупців

Недостатньо просто хотіти продати ділянку. Даний ринок зараз повний пропозицій, тому клієнта треба шукати самостійно. Публікуючи інформацію в Uland важливо подбати про грамотний опис всіх переваг, розміщення якісних фото. Для цього заздалегідь підготуйте ділянку, скористайтеся послугами фотографа. Такий підхід допоможе в швидкі терміни вирішити питання продажу.

Предыдущая новость

Профессиональный ремонт турбин Рено Садовая техника: Высоторезы Покупка смартфона в интернет-магазине Реклама твоего дела — быстро, качественно Интернет-магазин электрических зубных щеток Oral-B

Последние новости