TicketsBox розповів про наймузичніший фестиваль цього літа –– UPark Festival

TicketsBox розповів про наймузичніший фестиваль цього літа –– UPark Festival

Вже втретє це музичне свято перетворить місто в найяскравішу локацію. Цього року в Sky Family Park зустрінуться всі справжні поціновувачі живої музики. Саме на тебе та твоїх друзів чекає дуже багато приємних сюрпризів, активностей та маса розваг. Окрім найкрутішої музики можна буде гарно провести час граючи в водні ігри, від спеки тебе врятує басейн та чистий пляж, DANCE POOL BAR, а ще буде маркет і величезна барно-гастрономічна програма. В нон-стоп режимі на протязі трьох днів відбуватиметься одна із самих незабутніх та найяскравіших подій сезону.

UPark – це лайви, що надихають

Для гостей музичного фестивалю будуть виступати справжні зірки світової музики, котрі створять неймовірну атмосферу на святі. Квитки на UPark Festival можна купити тут, за допомогою сервісу квиткового оператора TicketsBox купувати електронні квитки не тільки зручно, але і вигідно. Не потрібно нікуди їхати до каси, куплений квиток надходить на електронну адресу після оплати. Знаходячись в будь-якому місці за допомогою будь-якого гаджета можно за декілька хвилин спланувати своє літо, купивши квиток на самий яскравий музичний фестиваль UPark.

Живі виступи мега-популяних колективів чекають на тебе й твоїх друзів. Фестиваль проходитиме три дні, пропонуємо ознайомитись з більш детальною інформацією про учасників свята.

16 липня перший день UPark Festival

TicketsBox розповів про наймузичніший фестиваль цього літа –– UPark Festival

Цього дня публіку будуть розважати найкращі музичні колективи:

SWMRS – група, котра створює справжні хуліганські відео та пісні, музиканти підкорюю своїм серф-панковим звучанням та маю панковське віросповідання.

Nothing But Thieves – колектив презентує публіці свій новий реліз, музиканти знайомі зі столичною публікою, в Києві вони знімали два свої відео. Особлива атмосферність неймовірно талановитих музикантів створить справжнє свято на фестивалі.

Bring Me the Horizon – неймовірний драйв та неординарність британського музичного колективу оцінять всі присутні на UPark. Група вже 14 років дарує публіці свою неймовірну енергетику, виконуючи найкращі хіти.

17 липня другий день UPark Festival

TicketsBox розповів про наймузичніший фестиваль цього літа –– UPark Festival

Це буде ще яскравіше продовження феєричного початку музичного фестивалю.

Thirty Seconds to Mars – справжній зірковий десант, що прибуде на локацію Sky Family Park. Гурт має більше 100 різних музичних нагород, саме альбом цих музикантів був занесений до «Книги рекордів Гіннеса». А останній альбом America потрапив на друге місце відомого чарту Billboard 200.

Rag’n’Bone Man – саме він являється автором всесвітньовідомої композиції Human. По версії Brit Awards артист отримав звання «Найкращого молодого артиста». Його шоу на UPark Festival обіцяє бути по-справжньому крутий та незабутнім. Переконайся в цьому і ти – переходь за посиланням https://kiev.ticketsbox.com/ragnbone-man/ та швидше купуй квитки.

Pale Waves – гурт, котрий створить неймовірний настрій фестивалю, виконую чи свої незабутні мелодії, котрі можуть розбити твоє серце, тому будь дуже обережним. Саме цей бенд був створений в студентські роки музикантів, та зразу ж після виходу їх перших двох пісень стали відомими.

18 липня останній день UPark Festival

TicketsBox розповів про наймузичніший фестиваль цього літа –– UPark Festival

На публіку очікує гаряче завершення музичного свята.

MØ – артистка, котра знімала пост апокаліптичне відео у нас на Троєщині, та яке не обговорювали тільки ліниві. Датська співачка вперше виступить в Україні – це буде особливий лайв від учасниці багатьох світових музичних фестивалів.

DIE ANTWOORD – вони подарують публіці провокацію. Цей колектив, справжня зірка південноафриканського хіп-хопу, створює лютий рейв. Група вже виступала перед столичною публікою, цього разу за словами музикантів буде ще крутіше.

Найкращий музичний фестиваль сезону чекає на тебе та твоїх друзів. Не пропусти можливість доторкнутись творчості всесвітньовідомих виконавців, котрі запіль сцену на UPark Festival. Заходь на TicketsBox, купуй квитки та з головою занурюйся в особливу атмосферу музичного свята.

Следующая новость
Предыдущая новость

Ідеальне взуття для кожної господині Почему секционные ворота – это лучший вариант для автомобильного бокса? Санитарно-техническое оборудование Интернет-магазин медицинских товаров Запчасти для автомобилей марки Mazda

Последние новости