Тренінг особистого зростання для жінок

Організація розвиваючого проекту "Я зможу" націлена на молодих жінок та підростаюче покоління. Мета проекту дати натхнення жінкам на самореалізацію та стимул до дій, щоб стати незалежними та успішними. В рамках цього проекту проходять зустрічі з менторами, які передають свій досвід усім бажаючим прийняти участь у зустрічах. Жінка яка має великий досвід в розвитку своєї справи і яка бажає навчити цьому інших жінок це дійсно кращий тренер особистісного зростання. Кожна менторка приділяє багато уваги своїм слухачам і учасницям проекту, готова надати допомогу ефективними порадами в сфері організації та розвитку свого власного бізнесу. На сайті у вас є змога ознайомитись з цікавими історіями становлення усіх менторів та обрати того, чия історія буде для вас найважливішою, та в якій ви бачите своє натхнення. Всі ці жінки різні і працюють в різних сферах, але їх об'єднує жага до успіху, стабільності і заможності.

кращий тренер особистісного зростання

Серед менторів ви зустріне багато соціальних, політичних та культурних діячів сучасної України. На їхньому прикладі зрозумієте що потрібно мати для досягнення мети та успіху. На сторінках порталу є історії від кожного тренера, в яких читачі дізнаються з чого починався шлях до мрії. Багато з цих жінок починали свою справу знаходячись у декретній відпустці. Таке сумісництво дуже важке, бути активним діячем і мамою не просто, але якщо вірно все організувати, то все вийде як найкраще. Всі ці жінки отримують від своєї роботи величезне задоволення і як всі відкриті люди вони хочуть поділитись своїм досвідом і бути наставниками для людей і їх нових звершень. Цей проект вцілому має мету посилити роль та вплив жінок у суспільстві.

Метою є довести усім жінкам, що можливості є у всіх для того щоб стати успішною і відомою. Для реєстрації участі в проекті необхідно заповнити спеціальну форму на сайті. На базі цього суспільного проекту відбудуться зустрічі з підростаючим поколінням, для того щоб допомогти їм сформувати вірний світогляд і надихнути вірити в себе і свої дії. Цей проект став реальністю та започаткований Оленою Пінчук та компанією Кока-кола. Ви зустрінетесь і дізнаєтеся шлях відомих моделей та інтернет блогерів, сучасних фітнес тренерів, засновників міжнародних компаній, суспільних активістів, політичних діячів та інших талановитих жінок. Це будуть неймовірні зустрічі та досвід, який надихне кожну дівчину діяти в напрямку своєї справи життя.

Следующая новость
Предыдущая новость

Консалтинговые услуги для вашего бизнеса Отличная компания по строительству бассейнов Отличные запчасти для Mazda 3 Плей Фортуна казино - место для вашего досуга Качественные копии часов известного бренда Emporio Armani

Последние новости