Рекуператор повітря для кожної оселі

Рекуператор повітря для кожної оселі

Кожен бажає, щоб його домівка була комфортною для проживання усіх його мешканців. Для цього, по перше, обов’язково має бути вентиляція квартири/будинку, особливо коли в ньому проживають діти. Взимку, при провітрювані кімнати, звичайно надходить таке приємне свіже, чисте повітря, але при цьому, ми втрачаємо тепло, котре втрачати не хотілося б, адже опалити приміщення не дешево.

В наш час існує безліч варіантів економії на опаленні, адже сьогодні цінова політика тепла майже кожного обурює та заганяє в глухий кут. Неможливо жити в комфортних умовах, якщо у Вашому домі холодно, при цьому постійно думаючи, чи зможете Ви оплатити опалення цією зимою.

Так, на сьогоднішні, одним з варіантів економії теплопостачання є рекуператор. Мало хто розуміє для чого потрібен даний пристрій та чи дійсно він настільки ефективний як його описують. Тому, давайте розберімося один раз і назавжди, що ж це таке та чому він Вам необхідний.

Отже, рекуператор повітря - це теплообмінник, за допомогою якого здійснюється обмін теплом постійно через спеціальну пластину, що дозволяє підтримувати температуру повітря в приміщенні. При цьому тепло використовується із будь-якого стороннього джерела. Чим вища температура першочергового повітря, тим більше зможе нагрітися повітря, яке потрапляє ззовні.

На даний час, існує дуже багато різновидів рекуператорів, такі як, наприклад: перехресні, противоточні, прямоточні, тощо. Існують їх різні конструкції – ребристі, трубчасті та ін. А також вони мають різні призначення – одні нагрівають газ, інші – тепло або рідину, випаровувачі та конденсати.

При використанні рекуператора, наприклад, в системі вентиляції квартир, можливо добре зекономити на опаленні.

Необхідно зазначити, що даний пристрій також можливо використовувати влітку, адже за допомогою нього, охолоджується та висушується повітря що надходить до приміщення. Дуже добре даний пристрій встановлювати в приміщення з кондиціонерами.

Ефективність даного пристрою може досягати 70%, що не може не порадувати їх власників.

Звичайно всі ці рекуператори мають зовсім різні цілі, у зв’язку з чим, перед тим як обрати для себе ефективний пристрій, краще звернутися до професіоналів своєї справи, котрі зможуть допомогти Вам з вибором, виходячи з Ваших потреб та побажань.

Лише Вам вирішувати потрібен Вам даний пристрій чи ні, але його ефективність насправді вражає.

Отримати консультацію або купити обладнання для сонячної електростанції в Івано-Франківську в компанії ЕКО ЕНЕРГІЯ ® за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.Гетьмана Мазепи, 72.

Следующая новость
Предыдущая новость

Остекление балконов под ключ вместе с компанией «Алиас» Грамотная помощь и сопровождение в выборе и покупке авто из-за границы Где купить металлопластиковые окна по выгодным ценам «Moyo Shop» - мобильное приложение Перфорация ткани

Последние новости