Forbes назвали найбільш високооплачуваних музикантів 2019

07.12.2019 19:07 24

Forbes назвали найбільш високооплачуваних музикантів 2019

Тейлор Свіфт заробила 186 мільйонів доларів.
У грудні Forbes традиційно підбивають підсумки року та підраховують, скільки грошей заробили публічні особи з різних сфер діяльності. Цього разу авторитетне видання з’ясувало, які музиканти максимально збільшили свої статки, повідомляє СобКор.
Як виявилося, вже вдруге за останні п’ять років на першому місці опинилася американська співачка Тейлор Свіфт. Вона заробила 185 мільйонів доларів. Зірка чимало заробила на контракті з новим звукозаписним лейблом, зйомках у рекламах та гастролях.
Дещо менше заробив Каньє Вест. Репер отримав другу позицію с бюджетом у 150 мільйонів доларів. такі статки йому принесла в тому числі і колаборація з Adidas та випуск кросівок Yeezy.
Трете місце у рейтингу – у британці Еда Ширана. 28-річний співак заробив 110 мільйонів доларів завдяки гастролям. Він дав понад 250 концертів. Наступного року він планує відпочити від цієї діяльності.
Ось які музиканти зайняли наступні сім позицій:
4. Гурт «Eagles» 100 мільйонів доларів
5. Елтон Джон – 84 мільйони доларів
6. Jay-Z – 81 мільйон доларів
7. Бейонсе – 81 мільйон доларів
8. Drake – 75 мільйонів доларів
Читайте також: Емма Стоун виходить заміж
9. Diddy – 70 мільйонів доларів
10. Metallica – 68,5 мільйонів доларів

official zlibrary domain z.library . Find free books

Следующая новость
Предыдущая новость

Селен: польза и применение Захват столичной недвижимости Андреем Волковым Ваш санаторий «Очаков» Преимущества пенопласта Что такое копирайтинг, зачем нужны копирайтеры?

Последние новости