Названі міста України, в яких виявили підвищене забруднення повітря

26.10.2019 17:28 6

Названі міста України, в яких виявили підвищене забруднення повітря

Суттєвих причин для занепокоєння немає.
У Державній службі України з надзвичайних ситуацій перевірили стан атмосферного повітря і повідомили, що для занепокоєння немає суттєвих підстав. Так, перевищення норм визнали незначними, повідомляє СобКор.
Так, станом на суботу, 26 жовтня, не виявили значних перевищень рівнів забруднення атмосферного повітря.
"Концентрація оксиду вуглецю, фенолу, формальдегіду, діоксиду азоту, діоксиду сірки, пилу, які могли б бути віднесені до високих, мережа спостережень гідрометеорологічних організацій ДСНС України не відзначає", - підкреслили в ДСНС.
Як пояснили експерти, проблеми з повітрям в Україні виникли через антициклонний характер погоди, відсутності опадів, сильного вітру, а також аномально високої температури. Накопиченню забруднюючих речовин сприяли і тумани.
Також вони назвали міста, в яких зафіксували перевищення гранично допустимих концентрацій. Так, наразі найгірше повітря в Дніпрі, Одесі, Кривому Розі, Львові та Кам'янському.
Читайте також: Україна не буде повторювати заявку в НАТО: названа причина
Оскільки така проблема з повітрям спостерігалася і у попередні роки, підстав для занепокоєння немає. Крім того, у найближчі дні погода має поліпшитися.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Регистрация торговой марки без проволочек Выбор и виды полотенцесушителей для ванной комнаты Большой ассортимент подгузников для взрослых Стильный мебельный минимализм Большой выбор яхт и катеров в Киеве

Последние новости