Тіна Кароль показала, як вона виглядає після душу

22.10.2019 18:25 9

Тіна Кароль показала, як вона виглядає після душу

Співачка причарувала пікантними знімками.
Українська співачка не перестає дивувати своїх шанувальників відвертими знімками у Instagram. Цього разу зірка вирішила піти ще далі і показати, як вона виглядає після душу. Щоправда, відмовлятися від легкого, нюдового макіяжу вона не стала. Зірка «Танців з зірками» підкреслила скули та пухкі губи, повідомляє СобКор.
З одягу на співачці був лише білий халат. Пікантності образу співачка додала, приспустивши халат і оголивши частину грудей. Плечі також привернули увагу користувачів соціальної мережі. На голові вона залишила намотаний рушник.
Окремо слів відзначити коштовності. Елегантності фотосессії додала роскішна каблучка та дорогоцінний кулон, який підкреслив ключиці. Варто відзначити, що позувала Тіна відомому фотографу Антону Кулаковському.
Читайте також: Володимир і Олена Зеленські зустрілися з президентом Латвії
Дописувачі Тіни Кароль не стали стримувати компліменти на адресу співачки. «Богиня», «Як Тіна вміє дивувати», «Тіна спокусниця», «Солодка наче цукерка», - пишуть вони. До речі, всього за три години знімок зібрав майже 25 тисяч лайків.
Тіна Кароль показала, як вона виглядає після душу

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Магазин штор на любой вкус Английский лагерь для ваших детей Купить входные и межкомнатные двери на SUPEDVERI.UA Зачем бизнесу нужен собственный сайт Детские кроватки от лучших производителей

Последние новости