Зеленський наказав спростити проходження КПП на Донбасі

09.10.2019 0:56 6

Зеленський наказав спростити проходження КПП на Донбасі

Що передбачає новий наказ.
На окупованих територіях Донбасу мають спростити процедуру в'їзду-виїзду осіб, а також переміщення товарів, повідомляє СобКор.
Про це стало відомо з відповідного наказу №738. Його було оприлюднено 7 жовтня на сайті офісу президента. Слід зазначити, що даний документ набуває чинності з дати публікації.
Закон стосується проблем, щодо створення умов для проходу громадян і проїзду транспорту через річку Сіверський Донець у Станично-Луганському районі. Також розглядаються питання забезпечення відновлення зруйнованого мосту і облаштування КПВВ, зокрема і "Станиця Луганська".
Президент України Володимир Зеленський доручив Генштабу та Луганській обласній держадміністрації забезпечити цілодобову охорону, а також освітлення місць зберігання будівничих матеріалів для пошкодженого мосту, а також у визначені терміни завершити всі роботи.
Читайте також: Зеленський прокоментував посилення агресії на Донбасі
Крім того, президент доручив Кабміну розпорядився "опрацювати питання щодо спрощення в'їзду та виїзду осіб і переміщення товарів" у (та із) ОРДЛО. Також доручено відремонтувати автомобільні дороги Н-21 Старобільськ-Луганськ-Хрустальний-Макіївка-Донецьк (на ділянці Старобільськ-Щастя) і Т1306 Сєвєродонецьк-Новоайдар.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Все о биржевых котировках по природному газу Солнцезащитные установки для каждого дома Картина по номерам - уникальный подарок от Brushme Офисная мебель недорого Игровое интернет казино Вулкан - это настоящий русский азарт

Последние новости