Прем'єр Британії осоромився через пластиковий стаканчик

03.10.2019 19:36 7

Прем'єр Британії осоромився через пластиковий стаканчик

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон потрапив в незручну ситуацію після того, як спробував випити кави з одноразового пластикового стаканчика.
Про це пише СобКор.
Інцидент стався під час прогулянки в конференц-центрі партії Торі в Манчестері. Джонсон приїхав на з'їзд Консервативної партії для проведення переговорів про вихід Великобританії з Європейського Союзу до 31 жовтня.
Під час прогулянки по центру один з помічників Джонсона на ходу вручив йому пластиковий стаканчик з кавою. Джонсон подякував, проте не встиг випити кави - в цей момент до нього підбігла інша помічниця і забрала напій.
Читайте також: Син Єлизавети II осоромився в соцмережі
"О ні, ви не повинні цього робити", - категорично заявила, звертаючись до Джонсона, забираючи стаканчик з його рук. Після цього помічниця подивилася на чоловіка, який передав прем'єр-міністру кави, і строго зазначила: "ніяких пластикових стаканчиків!".
Згодом Джонсон в Twitter опублікував свою фотографію з керамічної філіжанкою кави, яка рекламує Brexit, та підписом "Я нарешті отримав свою каву".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Кондиционеры по низким ценам Продажа квадрокоптеров и моделей для сборки Услуги литья пластмассы, штамповки металла и другие Моряк: профессиональные качества формирует Марин МАН Спиннинг зимой

Последние новости