Вчені розповіли, як уберегти себе від смерті після 40

11.09.2019 21:30 8

Вчені розповіли, як уберегти себе від смерті після 40

Фахівці з Європейського товариства кардіологів провели дослідження, в якому взяли участь 500 тисяч осіб старше 40 років.
Про це пише СобКор.
До моменту початку роботи у деяких з них вже були діагностовані захворювання серцево-судинної системи або їх високий ризик.
Фахівці вивчали інформацію про діагнози і спосіб життя учасників дослідження. Як виявилося, визначальним фактором для профілактики передчасної смерті є помірні фізичні навантаження.
Причому, люди, у яких вже є проблеми, отримують від занять спортом більше користі, ніж здорові. Для тих, хто вже має діагноз, ймовірність передчасної смерті знижується на 14% при регулярних помірних навантаженнях в порівнянні з тими, хто має проблеми з серцево-судинною системою і не займається спортом.
Читайте також: Вчені розповіли про дієвий спосіб зміцнення імунітету
Для здорових людей фізичні навантаження знижують ризик передчасної смерті на 7%. До помірних навантажень відносяться, наприклад, піші прогулянки, біг, фітнес, плавання, заняття на тренажерах без використання важкої ваги.
Подібні результати отримали дослідники з Південної Кореї. Вони прийшли до висновку, що піші прогулянки по 30 хвилин п’ять разів на тиждень знижують ризик передчасної смерті в два рази в порівнянні з тими, хто нехтує будь-якими навантаженнями.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Лучший барбершоп в вашем городе Как продвинуть бизнес в Сети в Ивано-Франковске Банний культ Дніпра: оазиси відпочинку та здоров'я Технологии строительства в зимнее время Процедура проверки на полиграфе

Последние новости