Кличко висловився стосовно свого звільнення

05.09.2019 1:15 6

Кличко висловився стосовно свого звільнення

Віталій Кличко спрогнозував, що його звільнення призведе до двовладдя у столиці.
Про це пише СобКор.
Він вважає, що його усунення з посади негативним чином позначиться на житті столиці.
Мер Києва Віталій Кличко переконаний, що подання Кабінету міністрів про його звільнення з посади голови КМДА є кроком до запровадження в столиці двовладдя. Про це він сказав під час брифінгу.
“Сьогодні уряд схвалив подання Президенту про звільнення Віталія Кличка з посади голови КМДА. Тепер рішення за главою держави. Він повинен підписати або відхилити подання Кабінету міністрів. Тобто, уряд зробив крок до того, щоб в столиці таки було запроваджене двовладдя. А по суті — пряме президентське правління”, — сказав Кличко.
Читайте також: Фото Кличка на відпочинку «обросло» мемами
На питання про наступні дії після рішення Уряду про звільнення і чи буде оскаржувати його, Кличко сказав — “Однозначно будемо захищати… ще раз хочу сказати мені персонально крісла та посади не потрібні, повинні бути принципові речі, двовладдя в Києві це не є гарний крок”.
“Скажу одне: я, як обраний киянами мер, буду і надалі працювати і втілювати ті зміни, що ми розпочали в столиці. Це чимало проектів, що сьогодні в стадії реалізації, і які я обіцяв киянам втілити. Кличка можуть звільнити тільки кияни, які на виборах обрали його міським головою, і поклали відповідальність за зміни і перетворення в столиці!” — наголосив Кличко.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как сделать квартиру более теплой Услуги литья пластмассы, штамповки металла и другие Продажа и сервисное обслуживание кофемашин Солнечные электростанции собственного потребления и их возможности Особливості навчання в Словаччині

Последние новости