Перший раз у перший клас: Зеленський з дружиною відвели сина до школи. Фото

02.09.2019 15:49 6

Перший раз у перший клас: Зеленський з дружиною відвели сина до школи. Фото

Президент Володимир Зеленський разом з першою леді Оленою Зеленською прийшли на урочисте святкування 1 вересня в Новопечерській школі до свого сина.
Про це пише СобКор.
Біля самої будівлі зібралися журналісти, які хотіли зняти президента і його сім'ю. Однак, подружжя Зеленських негативно поставилося до того, що в об'єктиви камер міг потрапити їхній син Кирило, і попросили пресу його не знімати.
Повідомляється, що Кирило Зеленський до цього відвідував дошкільний заклад при Новопечерській школі.
Крім дітей президента в Новопечерській школі вчаться діти боксера Олександра Усика, відомого лікаря Ростислава Валіхновського, лідера фракції Європейська Солідарність Артура Герасимова - їх також помітили на урочистій лінійці.
Читайте також: Зеленський вперше показав сина українцям
Олена Зеленська в соцмережах написала, що їхній син Кирило став сьогодні першокласником.
Перший раз у перший клас: Зеленський з дружиною відвели сина до школи. Фото
"Наш син Кирило тепер першокласник. Сьогодні він вперше сяде за парту, побачить свою першу вчительку і однокласників. У наступні 12 років він дізнається, що таке дружба і, мабуть, розчарування. А ще - буде пустувати, поїде в перші подорожі без батьків, почне загартовувати характер і ставати відповідальним. Кирило не тільки буде засвоювати шкільну програму, але і вчитися жити в країні змін. Наші діти - покоління майбутнього. Вони не знають, що таке радянські обмеження і безглузде заучування", - написала в соцмережі Олена Зеленська.
Раніше президент неодноразово згадував в інтерв'ю, що не хотів би афішувати своє особисте життя, та й фото дітей Зеленських потрапляють в мережу не так часто.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Лучший портал про инновационные технологии современности Натуральные одеяла из овечьей шерсти в Украине Стоматологические клиники в Киеве по соседству Поверхностный насос с оптимальными характеристиками Юридические услуги для бизнеса

Последние новости