Надихаючі фільми про красиві міста світу

01.09.2019 23:38 6

Надихаючі фільми про красиві міста світу

Існують кінострічки, для яких справді важливо, де саме розгортаються події. Адже їхня мета – не тільки розповісти історію персонажів, а й показати красу певного міста.
Про це пише СобКор.
Берлін, я люблю тебе, 2019
Веселі та романтичні історії людей переплітаються у великому місті Берліні. Чи зможе помирити маму і доньку хлопчик, який не говорить їхньою мовою? Чи полюбить відомий режисер знову своє життя? Чи вдасться старому ловеласу спокусити чергову молоду красуню?
Ла-ла-ленд, 2016
Лос-Анджелес - місто мрійників і прагматиків, улюбленців фортуни і невдах. Саме тут розгорнулася історія кохання молодої дівчини, яка мріє про кінокар’єру, і джазового музиканта, який змушений підробляти у барах. Скоро до них прийде омріяний успіх. Та чи зможуть вони зберегти свої стосунки?
Римські пригоди, 2012
В одному з найкрасивіших міст світу Римі ти маєш нагоду познайомитися з відомим американським архітектором, який ще раз проживає свої юні роки; простим робітником, який одного ранку прокидається знаменитим; американським оперним постановником, який вирішив подарувати можливість вийти на сцену робітнику похоронного бюро, а також молодятами із провінції, які зроблять чимало романтичних відкриттів у Римі.
Північ у Парижі, 2011
Письменник Гіл Пендер впевнений у тому, що повинен був жити у 1920-х. Разом зі своєю коханою він вирушає до Парижа, де потрапляє у минуле. Він знайомиться з Хемінгуеєм, Пікассо, Гертрудою Стайн і зрештою розуміє, що хоче залишитися тут назавжди.
Читайте також: Каннський фестиваль: оголошено програму для молодих учасників
Вікі, Крістіна, Барселона, 2008
Дві молоді американки Вікі та Крістіна проводять літні канікули в Барселоні. Вони зачаровані красою міста, а також харизмою молодого художника на ім’я Антоніо. Вікі рішуче налаштована тільки на серйозні стосунки, а Крістіна навпаки – прагне лише розважитися. Чим закінчиться любовний трикутник?
Реальне кохання, 2003
У величному Лондоні кохання панує над усіма навколо. Як прем’єр-міністром, який закохався у свою секретарку, так і письменником, який утік на південь Франції, щоб залікувати свої рани…
Труднощі перекладу, 2003
Двоє американців, рятуючись від безсоння, зустрічаються у модному барі Токіо. Це телевізійний актор Боб Харріс і молода приваблива жінка Шарлотта.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Ремонт балконов по доступным ценам Как обнаружить катаракту и когда обращаться к специалистам? Перевод с/на немецкий язык Обустраиваем спальню – выбираем кровать Дом престарелых в Киеве - пансионат для пожилых 4 Сезона

Последние новости