Американські дієтологи поділилися правильними секретами схуднення

01.09.2019 17:36 6

Американські дієтологи поділилися правильними секретами схуднення

Американські дієтологи розповіли, що навіть корисні продукти можуть стати на заваді схуднення тому всі продукти слід вживати правильно та з розумом.
Про це пише СобКор.
Емі Роберт, доктор медичних наук та директор Клініки керування вагою при Університеті Мічіган в Єнн-Арбор, відзначає, що неправильно підібране, навіть правильне харчування, замість зниження ваги може сприяти її набору. Для того що отримати необхідний результат під час схуднення слід знати правила та секрети правильної втрати ваги.
Перше: ваш одяг знає більше ніж ваги. Під час худнення, втрата ваги відбувається не одразу. Набагато раніше ви втратите сантиметри, а потім почне і знижуватись вага. Це пов’язано з тим, що спочатку ви втрачаєте жир. У той же час з’являються м’язи. Оскільки жир важе набагато менше м’язів, одразу втрату ваги ви не побачите. Тому не слід гнатися за стрілкою ваших ваг. Намагайтеся більше тренуватися у залі, гуляти на свіжому повітрі. Згодом ви побачте результат і на ваших вагах.
Друге: операція по зниженню ваги – це остання крайня міра. Перш ніж наважитись на такий крок, випробуйте всі можливі методи. Слід пам’ятати, що така операція показана виключно у випадку, коли зайва вага становить понад 45 кілограмів, а індекс маси тіла має бути 35-40.
Більшість людей, які відповідають даним вимогам, страждають від кров’яного тиску. Тож у будь-якому випадку, консультація лікаря є обов’язковою.
Третє: харчування має бути правильним, навіть під час стресу. Під час стресу, виробляється гормон картизол, який вимагає від організму глюкози. Вживання солодощів, насичує кров глюкозою та інсуліном. Якщо вживання солодощів під час стресу є систематичним це може призвести до непоправних наслідків. Тому, не вживайте солодощі у стресових ситуаціях намагайтесь контролювати себе.
Читайте також: Дієтологи назвали кращі продукти для схуднення
Четверте: вісцеральний жир. Вісцеральний жир – це тонкий шар жирової тканини, яка пронизує всі наші органи, забезпечуючи у енергії. Під час ожиріння вона перестає бути тонкою та потовщується. В наслідок цього, всі внутрішні органи здавлюються та не можуть нормально виконувати свої функції. Це сприяє виникненню діабету другого типу, хвороб нирок та печінки. Його виявити доволі просто. Якщо обсяг вашої талії більше 90 сантиметрів, то більш за все ви маєте надлишок цього жиру. Для його зменшення слід виконувати прості фізичні вправи, зменшити вживання газованих напоїв, кетчупів та соків.
П’яте: не купуйте ліки без консультації з лікарем. Вживання ліків для схуднення доволі небезпечна справа. Вони дійсно можуть пригнічувати апетит, створювати ілюзію ситості. Але допомогти вони зможуть тоді, коли ви будете дотримуватися здорової дієти. Всі ліки можна вживати виключно за попередньою консультацією та призначенням лікаря.
Шосте: ви завжди можете почати знову. Для успішної боротьби із зайвою вагою необхідно обрати правильну мотивацію.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Лучшие сорта растений Качественная техника для фото и видео операторов от Fotobym Как выбрать обувь ребёнку: Советы по правильному выбору обуви ребёнку Растворы для линз от магазина Kievlinza Курсы инструктора по Pole Dance

Последние новости