Лікарі розповіли, кому краще не їсти горіхи і чому

30.08.2019 18:15 5

Лікарі розповіли, кому краще не їсти горіхи і чому

Лікарі встановили, що горіхи можуть негативно відбитися на роботі імунної системи і спровокувати розвиток головних болів і алергій, якщо вживати їх у великій кількості.
Про це пише СобКор.
Хоч горіхи і визнали небезпечними для здоров’я, але це стосується надмірного вживання продукту. Тому потрібно розуміти що буде, якщо надто захопитися улюбленими ласощами.
Зниження імунітету. Вміст сульфітів в горіхах сприяє зниженню імунітету. Тому допустиме добове споживання горіхів становить 0,7 мг/кг маси тіла. При перевищенні показників у людини почне неправильно працювати захисний орган і виникнуть перебої.
Читайте також: Лікарі розповіли, чому важливо вчасно снідати
Підвищення ризику ожиріння. Горіхи – калорійний продукт. При малій кількості всі речовини засвоюються організмом. Але при надмірному вживанні у людини підвищується ризик ожиріння, що може провокувати нові захворювання.
Ризик головного болю. Фундук здатний викликати мігрень у людини через вміст крохмалю. Також в горіхах міститься синильна кислота, яку вважають сильною отрутою – навіть в малих концентраціях вона може викликати отруєння.
Людині не бажано вживати надмірну кількість горіхів в день. Нормою буде 50-60 грам.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Ручная работа в создании ювелирных украшений Продажа квадрокоптеров и моделей для сборки Купить сортировщик купюр для своего бизнеса В чем преимущества реконструкции зданий? Широкий выбор крафт пакетов разного назначения

Последние новости