Сапсан «обігнав» дрон

11.08.2019 22:26 7

Сапсан «обігнав» дрон

Сапсан, який вважається найшвидшим птахом у світі, "зафотобомбив" знімок, зроблений дроном, який у цей час фотографував човен з повітря.
Про це пише СобКор.
Алан Едвардс каже, що це "один з дуже рідкісних моментів", коли сапсан пролетів назустріч камері.
Знімок вдалося зробити поблизу Юрського узбережжя, що на півдні Великої Британії. Птах пролетів прямо над дроном, і встиг показати свої кігті.
За словами пана Едвардса, сапсан з'явився в небі дуже несподівано і раптово - чоловік одразу ж скерував безпілотник назад, коли побачив незрозумілий спалах.
Він розповів, що пізніше сповільнив відеозапис, який знімав дрон, розбив його на окремі кадри, і побачив, що цим спалахом був проліт сапсана.
Читайте також: Чудеса на решете: футбольный фанат сбил дрон туалетной бумагой
"Останнє, що хотілося, - це зробити птаху боляче чи втратити дрон", - додає Едвардс.
Він припускає, що десь неподалік розташоване гніздо птаха, і він намагався захистити "свою" територію.
За словами Едвардса, він ніколи не бачив сапсанів у цій місцевості, але тепер сподівається побачити птаха знову.
Вважається, що сапсан - це найшвидший птах (і тварина взагалі) у світі. При пікіруванні він здатний розвивати швидкість 322 км/год.
Сапсани поширені на усіх континентах, окрім Антарктиди. За підрахунками дослідників, в Європі гніздяться від 12 до 25 тисяч пар сапсанів - як правило, в малодоступних для людини місцях.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Услуги перевода в решении жизненно важных вопросов Шкаф купе с нишей под телевизор Аренда батутов для тимбилдинга Огромный ассортимент качественного электроинструмента Человек легенда – Игорь Сподин

Последние новости