Фахівці розповіли, чому дуже важливий відпочинок на природі

08.08.2019 13:24 6

Фахівці розповіли, чому дуже важливий відпочинок на природі

Для зміцнення здоров’я вчені рекомендують проводити на природі не менше двох годин на тиждень.
Про це пише СобКор.
Дослідження вчених з Університету Ексетера довели, що відпочинок на природі значно зміцнює психологічне благополуччя.
У новому дослідженні використовувалися дані майже 20 тисяч громадян Великобританії, в результаті чого було визначено, що сприятливий результат фіксувався незалежно від того, дозувала людина час прогулянок чи ні.
Автор роботи доктор Мет Уайт з Медичної школи Університету Ексетера з’ясував, що навіть проживання в зеленому районі може стати корисним для здоров’я внаслідок зменшення забруднення повітря. Дані для цього дослідження були отримані завдяки проєкту «Моніторинг взаємодії» Natural England з опитуванням Natural Environment, що збирає дані про щоденні контакти людей зі світом природи.
Читайте також: Дієтологи склали список неправильних сніданків
Вчені вважають, що сучасна людина в змозі приділяти дві години в тиждень прогулянкам на природі.
Співавтор дослідження, професор Террі Хартіг з Уппсальського університету у Швеції, зазначив, що взаємодія з навколишнім світом допомагає підвищити розуміння життєвих обставин і знизити рівень стресу. Поточні результати пропонують цінну підтримку практикуючим лікарям у виробленні рекомендацій про те, як проводити час на природі для зміцнення базового здоров’я і благополуччя, аналогічно рекомендацій з щотижневим фізичним навантаженням.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какое бывает холодильное оборудование по температурному режиму Помощь в трудоустройстве за границей Канадский дом по украинской цене Дезинфекция рук и поверхностей в коммерческих и медицинских учреждениях Гибридный сорт пиона Do Tell

Последние новости