ДТП у Києві: п'яний нацгвардієць влаштував армагеддон на дорозі

03.08.2019 13:37 9

ДТП у Києві: п'яний нацгвардієць влаштував армагеддон на дорозі

У ніч на суботу, 3 серпня, в Києві біля Троєщинського ринку відбулося серйозне ДТП.
Про це пише СобКор.
Водій Toyota Camry, йдучи від поліції, врізався в авто служби таксі Bolt. Цей автомобіль від сили удару влетів у кіоск з шаурмою.
"За даними свідка події, Toyota мчала на швидкості близько 120 кілометрів на годину. Автомобіль кілька разів мало не спровокував ДТП. В районі Троєщинського ринку на проспекті Генерала Ватутіна Camry влетіла в що їде попереду служби таксі Bolt. Від сильного удару таксі влетіло в ларьок з шаурмою біля ринку. на щастя, потерпілий водій відбувся ударами ", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: У Києві п'яні таксисти влаштували дві ДТП
Поліцейські затримали водія Toyota. За даними поліції, затриманий поводився неадекватно. При огляді в Camry виявили порошок, схожий на амфетамін. Правоохоронці встановили, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. Також при затриманому було дійсне посвідчення військового Національної гвардії України.
У Toyota повністю розбита і зім'ята передня частина. Авто служби таксі виявилося без заднього скла і переднього колеса.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Где оформить "автогражданку"? Прекрасный сайт для покупки канцелярии и сувенирной продукции Терминалы для сбора данных Зручні та комфортні меблі Бинарный робот – современная помощь

Последние новости