Клімкін розповів, як пригощав Джонсона котлетами по-київськи

30.07.2019 16:05 7

Клімкін розповів, як пригощав Джонсона котлетами по-київськи

Український дипломат Павло Клімкін розповів про те, як спілкувався з Джонсоном та пригощав іноземних послів котлетами та іншими українськими стравами.
Про це пише СобКор.
«Додому не запрошував, але я завжди намагався переконати послів реально жити Україною, щоб це було їм цікаво, щоб у них була якась емоція. Тому ми намагалися спільно з друзями показати комусь наші традиції, кухню», - розповів Клімкін.
Дипломат наголосив, що своїх колег-міністрів прагнув зацікавити якоюсь емоцією, пов’язаною української кухнею. «Іноді це були вареники, а, наприклад, Борису Джонсону дуже сподобалися справжні котлети по-київськи. Він і досі розповідає, що те, що він купував у себе у Великій Британії, не витримує жодного порівняння з тим, що він куштував у Києві», - сказав Клімкін.
Читайте також: Клімкін розповів, як Угорщина маніпулює міфами
І додав: «Тобто люди запам’ятовують емоцію, пов’язану з країною. Це може бути кухня чи щось інше, наприклад, відвідання “Софії” чи Кирилівської церкви. Але якщо ми не створюємо емоцію стосовно України, люди нас бачать суто політично. І це справа і міністра, і всіх інших дипломатів – створити у тих, з ким ми спілкуємося, емоцію, щоб вони не сприймали нас просто як елемент своєї політичної позиції».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Являются ли теплые полы хорошим методом утепления комнат в доме? Зимние женские головные уборы Тепловые насосы по выгодным ценам Уборка квартир в Киеве Качественные комплектующие для скутеров

Последние новости