Європа потерпає від аномальної спеки: де зафіксували рекорд

25.07.2019 22:16 7

Європа потерпає від аномальної спеки: де зафіксували рекорд

Стовпчики термометрів поруч з німецьким містом Лінген піднялися до позначки 42,6 градуса. Це найвища температура в ФРН за всю історію спостережень.
Про це пише СобКор.
Попередній рекорд – 40,5 градуса – був зафіксований напередодні в місті Гайленкірхен. До тих пір найспекотнішим було 5 липня 2015 року, коли температура зросла до 40,3 градуса в баварському Кіцінгені.
В останні дні спекотна погода встановилася майже на всій території ФРН. Навіть на узбережжі Балтійського моря стовпчики термометрів тримаються на позначці 30 градусів.
Читайте також: Європу накриє нова хвиля спеки
Було вирішено на вихідні відключити від мережі атомну електростанцію "Гронде", розташовану недалеко від німецького Ганновера. Це пов'язано з високою температурою води в річці Везер.
Німецька партія зелених вважає за потрібне пом'якшити умови праці при температурі вище 30 градусів: офісним співробітникам пропонується дозволити працювати з дому, а трудящим на відкритому повітрі – давати вихідний. З такою ініціативою виступила парламентська партія.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Чудовий варіант для подарунка інтелектуала Артроскопия суставов и операции Современный ландшафтный дизайн в Киеве Все для лодок Металлоискатель бу может стать новым хобби

Последние новости