Медики розповіли про цілющу силу яєчних жовтків

22.07.2019 13:09 6

Медики розповіли про цілющу силу яєчних жовтків

Лікарі впевнені, що завдяки правильно правильному раціону можливо не тільки швидко поправити свої гормони, а й обійтися без побічних ефектів, чого не можна сказати про деякі препарати.
Про це пише СобКор.
З безлічі продуктів, збагачених вітамінами і мінералами, фахівці виділяють яєчні жовтки, адже саме вони вважаються джерелом вітамінів групи В і е, а також білка, заліза, йоду, фосфору і корисних жирів, необхідних для нормальної виробленні жіночого гормону естрогену.
Вітаміни групи B і Е в організмі жінки відіграють важливу складову - вони відповідають за емоційний стан. Саме яйця і жовтки необхідно споживати в період підвищеного стресу.
Читайте також: Медики розповіли, як сир впливає на нирки
Корисні жири омега-3 також нормалізують «шалені гормони» за рахунок високого вмісту в жовтках холестерину, бере участь в синтезі таких жіночих гормонів як естроген і прогестерон.
Білок, що міститься в жовтку також активує безліч процесів в організмі жінки. Недостатня кількість цього елемента веде до дефіциту серотоніну і дофаміну, що порушує не тільки сон, а й жіноче лібідо.
Яєчний жовток також містить залізо, фосфор і йод, які відповідають за репродуктивне здоров'я жінки. Дефіцит цих хімічних складових може привести не тільки до ускладнення в зачатті, а й зовсім до безпліддя.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Всегда свежие розы от украинского производителя Минеральная вода премиум класса Агрегатор Besure.com.ua: ищем надежного страховщика Большой выбор чехлов на Айфон 7 Услуги строительства для вашего бизнеса

Последние новости