Туск розповів, що думає про Україну та українців

09.07.2019 6:15 4

Туск розповів, що думає про Україну та українців

Президент Євроради Дональд Туск розповів, що на своїй посаді в Євросоюзі робив все можливе для підтримки України, і після відходу зі свого поста буде і далі залишатися союзником і другом.
Про це пише СобКор.
На брифінгу після зустрічі з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом він наголосив:
"Я робив усе можливе, щоб прискорити процес інтеграції України з рештою Європи. Не все вдалося, не завжди я був таким ефективним, як хотів. Вибачте мені, друзі. Але є також багато причин бути задоволеними. У Брюсселі дехто дивився на мене, як на проукраїнського маніяка, не раз мені говорили це прямо в очі. Чесно кажучи, я дуже пишаюся цим епітетом. Ви можете завжди на мене розраховувати".
Читайте також: Туск і Зеленський відвідають Донбас
ЄС повинен пишається, що має такого партнера як Україна, а також Туск схвально відгукнувся про українців.
"У моїх очах ви всі – герої. Саме такими я бачив вас під час Революції Гідності на Майдані, а також потім, коли ви захищали суверенітет і цілісність своєї країни і одночасно будували сучасну державу і вводили демократичні стандарти. ЄС повинен пишатися і бути вдячним за те, що має такого партнера. Я пишаюся тим, що ми мали можливість працювати з вами в контексті спільності наших інтересів і цінностей. Я залишатимуся вашим другом і союзником, незалежно від того, ким я буду в майбутньому", – підкреслив президент Євроради.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Поиск подходящего перевозчика Коллекция брендовой сантехники от английской компании Огромный ассортимент качественного электроинструмента Интернет-магазин электрических зубных щеток Oral-B Интересные и качественные жалюзи в Киеве

Последние новости