Ірена Карпа заспівала разом із Dan Alien

08.07.2019 15:45 5

Ірена Карпа заспівала разом із Dan Alien

Досвідчений саунд-продюсер, аранжувальник, музикант і лайв-перформер Артур Данієлян сьогодні постає в амплуа електронного артиста Dan Alien.
Про це пише СобКор.
«Мрія бутлегерів» — дебютний альбом його сольного проекту, де сьома композиція — Angel123 — колаборація з відомою письменницею та альтернативною співачкою Іреною Карпою. І це зовсім не випадково. Артур є саунд-продюсером і бас-гітаристом її гурту Qarpa (раніше мав назву «Фактично Самі») вже 20 років.
Читайте також: Ірена Карпа «засвітилась» у романтичній фотосесії з коханим
«Це, мабуть, була найбільш спонтанна пісня в моєму житті. Артур просто ставив свої нові треки, а я, поїдаючи черешню в студійній кухні, почала пританцьовувати і щось мугикати з повним ротом. «Слухай, а й правда, не так багато є класних танцювальних речей з українськими текстами.
Отакий собі просто денс для Сен-Тропе. Набридло мені там Тіматі слухати. Пішли, запишемось». Отак і вийшов «Ангел» — іронічний, легкий і танцювальний», — розповідає Ірена про пісню.
«Я не рвуся в авангард електроніки і не намагаюся нікого здивувати, прогинаючись під мінливу моду. Я просто створюю музику, яка мені подобається», — ділиться Артур Данієлян.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Трудоустройство в Польше с гарантиями Лучший отель Львова – Днестр ждет гостей Канцелярия для вашего офиса На чём легче научиться кататься Срочный кредит на карту в Украине

Последние новости