Під Дніпром знайшли тіло зґвалтованої дитини: у чому зізнався убивця дівчинки

06.07.2019 19:05 7

Під Дніпром знайшли тіло зґвалтованої дитини: у чому зізнався убивця дівчинки

У селі Миролюбівка Дніпропетровської області 24-річний чоловік зґвалтував і вбив 13-річну Інну Дубик. Поліція затримала підозрюваного.
Про це пише СобКор.
Дівчинка пропала ще 23 червня, проте її мати звернулася в поліцію тільки 29 червня. Перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook написав, що батьки дівчинки "були дуже зайняті розпиванням алкогольних напоїв". Відтоді була організована спецоперація з розшуку дівчинки. До пошуків підключилися волонтери, місцеві жителі і працівники Нацгвардії.
Розглядалися версії, що дитина може перебувати у знайомих у Жовтих Водах.
Під Дніпром знайшли тіло зґвалтованої дитини: у чому зізнався убивця дівчинки
Читайте також: Нелюд розкрив мерзенні плани щодо вбитої в Києві дівчинки
"У ході оперативних заходів співробітники карного розшуку вийшли на слід 24-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві неповнолітньої. Він розповів про обставини злочину і зізнався, де заховав тіло. Увечері 5 липня тіло дитини зі слідами насильницької смерті виявили в лісосмузі поблизу села, де дівчинка проживала. За попередніми висновками судмедекспертизи, смерть дівчинки настала близько 2-х тижнів тому ", - повідомили в поліції.
Підозрюваний був двічі судимий.
Він затриманий, йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Пищевая химия от надежного поставщика Стоит ли доверять машинам Alfa Romeo? Кухонные столы из натурального дерева Клеим флизелиновые обои грамотно Як правильно продавати на електронних торгах

Последние новости