Тренер порадила, як схуднути у найпроблемніших місцях

05.07.2019 14:44 6

Тренер порадила, як схуднути у найпроблемніших місцях

Жирові пастки - це місця, де переважають альфа рецептори, ці місця гірше насичуються кров і повільніше відбувається «метаболізм».
Про це пише СобКор.
Відома українська фітнес-тренер Аніта Луценко розповіла, як схуднути в найбільш проблемних місцях – низ живота, стегна і попа, над колінами або ікри.
Відповідний пост Аніта Луценко написала у себе в Instagram.
Спочатку вони пояснила, що на так звані “жирові пастки” впливає, в тому числі генетика. Жирові пастки, пояснює Аніта Луценко, місця, де переважають альфа рецептори, ці місця гірше насичуються кров'ю, повільніше відбувається “метаболізм”.
Тренер підкреслює, в боротьбі з жировими пастками харчування відіграє більшу роль, ніж вправи. При цьому вона дала кілька порад, як схуднути в проблемних місцях:
Застосовують місцеве поліпшення кровопостачання – масажі, щітки, лімфопресорну терапію.
Читайте також: Дієтолог порадила дієві чаї для схуднення
Вправи краще робити на всі групи м’язів, особливо великі ( ноги, спина), а не тільки на проблемні, щоб організм в цілому більше витрачав ккал.
Обов’язково потрібно зменшити хронічний стрес, і збільшити кількість гострого стресу з якісним відновленням після нього. Гострий стрес – це спорт, періодичне голодування(16/8, наприклад), загартовування, періодичне зменшення калорійності хоча б одного прийому їжі або його пропуск.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Казино онлайн Вулканбет на vulcan-bet.com.ua с множеством преимуществ Якісний завод по виробництву молока Дитячий столик для годування - навіщо і який він потрібен? Лучшие книги о бизнесе Дом престарелых в Киеве - пансионат для пожилых 4 Сезона

Последние новости