Участь Саакашвілі у виборах: Суд розставив всі крапки над «і»

22.06.2019 3:55 6

Участь Саакашвілі у виборах: Суд розставив всі крапки над «і»

Після відновлення в українському громадянстві екс-президент Грузії через суд домігся права брати участь в українських виборах.
Про це пише СобКор.
Печерський районний суд Києва надав дозвіл екс-президенту Грузії, колишньому голові Одеської області Михайлу Саакашвілі брати участь в дострокових парламетських виборах в Україні. Про це в п'ятницю, 21 червня, він сам повідомив на своїй сторінці в Facebook, прикріпивши відповідне відео.
"Суд виніс справедливе рішення щодо моєї можливості брати участь в парламентських виборах! Ще на крок ближче до перемоги!", - додав він коментарях до відео.
Читайте також: Бути чи не бути: Саакашвілі думає про можливий дует
Нагадаємо, в травні президент Володимир Зеленський відреагував на прохання Сааакашвілі і підписав указ про відновлення його в українському громадянстві. Попередній президент Петро Порошенко спочатку надав Саакашвілі громадянство, а потім відібрав його.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Профессиональный и оперативный ремонт брелка автосигнализации Список нотариусов и нотариальных контор в Киеве Эксклюзивные кожаные браслеты и сумки Переваги покупки однокімнатної квартири Как найти качественную информацию о онлайн-казино

Последние новости