У Борисполі двом ірландцям пояснили, чим закінчується «любов до ДНР»

21.06.2019 13:37 6

У Борисполі двом ірландцям пояснили, чим закінчується «любов до ДНР»

Держприкордонслужба заборонила в’їзд двом ірландцям, які прибули з Дубліна в аеропорт "Бориспіль" і мали при собі символіку РФ, георгіївські стрічки та вигукували "ДНР, вперед!".
Про це пише СобКор.
"Прикордонники ОКПП "Київ" з'ясували, що чоловіки прилетіли в Україну з туристичною метою. Один з них був у футболці з національною символікою країни-агресора. Він повідомив, що планує відвідати свою дівчину, громадянку України, проте з якою, як з'ясувалося, зворотного зв'язку у нього немає. Крім того, за словами іноземця стало відомо, що напередодні він перебував у Росії. Квитків на зворотний рейс іноземці не мали", - повідомляє в п'ятницю пресслужба Держприкордонслужби України.
Читайте також: Путін порівняв втрати Росії і ЄС від санкцій
Під час посадки літака ці пасажири дістали символіку РФ і георгіївські стрічки та викрикували слова: "ДНР, уперед!".
У багажі ірландців прикордонники виявили предмети, що мають пропагандистський і провокаційний характер, зокрема національну символіку РФ і георгіївські стрічки.
"Наразі громадян Ірландії через держаний кордон не пропущено та проставлено заборону в’їзду в Україну терміном на три роки", - заявили в прикордонній службі.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Зачем вашему сайту SEO продвижение? Как сделать квартиру более теплой Заправка лазерных картриджей в сервис-центре TonFix – экономически выгодный расход денежных средств Работа разноробочим в Киеве Кованые ограждения: проектирование, изготовление и монтаж

Последние новости