Адель здійснила підліткову мрію

17.06.2019 20:25 6

Адель здійснила підліткову мрію

31-річна співачка Адель вирішила завітати на концерт своїх кумирів «Spice Girls».
Про це пише СобКор.
Адель ніколи не приховувала того факту, що ще із раннього дитинства вважала себе однією із найвідданіших шанувальниць легендарного гурту «Spice Girls». Подібна тенденція не змінилась і до сьогодні, окрім того, що зараз враження від шоу-програми можна дещо увиразнити. Цього разу Адель ніщо не зупинило віддатись загальному шквалу емоцій разом із натовпом таких же прихильників, як і вона сама – безпосередньо під сценою виступу.
Востаннє співачка мала можливість насолодитись концертом своїх кумирів ще 21 рік тому. Згодом же склалось так, що гурт розформувався. Менше з тим, Адель ніколи не забувала своїх кумирів і щораз підкреслювала, що саме вони дали їй сили рухатись до своєї мети. Зрештою, через пристойну кількість років легендарний гурт знову зійшов на велику сцену, чого не змогла пропустити Адель.
Читайте також: Адель покидає сцену: фанати влаштували флешмоб
Про возз’єднання культового гурту стало відомо ще минулоріч. Тоді ж, звісно, Адель не обійшлась без бурхливої реакції. До того ж, поділилась радісною новиною на своїй офіційній сторінці в Instagram. Тоді вона поширила свій дитячий кадр із постерами своїх кумирів позаду. Зараз же Адель оприлюднила кумедний ролик із переспівами культових «Spice Girls».
Не дивно, що цього року співачка не змогла пропустити нагоди зустрітись зі своїми улюбленими виконавицями. Відтак, Адель завітала на фінальний концерт двотижневого туру гурту. Виступ відбувся у Лондоні, де й, звісно, опинилась також Адель. Вона кричала, плакала, веселилась та просто не стримувала емоцій у вирі ностальгії та захоплення. Навіть не соромилась зізнаватись, що з нагоди концерту «Spice Girls» і без «градусів» не обійшлась.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какие материалы используются при изготовлении когтеточек для котов Лучшие покер-румы по мнению киевлян Как проводятся малярные работы: этапы. Обзор бонусов на BezdepCasino Профессиональный ремонт гаджетов в Киеве

Последние новости