Швидке схуднення : вчені назвали найдієвішу дієту

13.06.2019 19:17 8

Швидке схуднення : вчені назвали найдієвішу дієту

Британські вчені з Університету Лестера повідомили, що вікторіанська “дієта для бідних” вважається найефективнішою для людей, які прагнуть розпрощатися із зайвими кілограмами.
Про це пише СобКор.
Натуральні продукти, за словами фахівців, будуть максимально корисні для організму через вміст в своєму складі необхідних вітамінів і мікроелементів.
Дослідники пояснили, що система харчування включає картоплю, вівсяну кашу, молочні продукти і оселедець. В даний час такий раціон продовжує залишатися найбільш корисним для здоров’я.
Конкуренцію вікторіанській дієті може скласти тільки середземноморська, яка також допускає вживання натурального м’яса і не має в своєму складі рафінованих вуглеводів.
Читайте також: Медики склали список найбільш корисних та шкідливих супів
Фермери, які отримують натуральні продукти від м’ясного і молочного скотарства, погоджуються, що вікторіанська або “селянська” дієта є джерелом великої кількості вітамінів.
Корисні продукти “дієти для бідних” містять, крім картоплі та інших овочів, наприклад, капусту, моркву, буряк. Також в цей список увійшли фрукти – груші, яблука, вишня і полуниця.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Кофта с капюшоном — элемент гардероба зрелого мужчины Спиннинг зимой Купить лайки в ТикТок Современное оборудование для волшебного праздника Бюджетный смартфон + бампер = отличная сделка

Последние новости