Хід конем: Тимошенко звернулася з пропозицією до Вакарчука та Разумкова

10.06.2019 12:25 8

Хід конем: Тимошенко звернулася з пропозицією до Вакарчука та Разумкова

Політик Юлія Тимошенко зазначила, що в новому парламенті «Батьківщина» націлена йти в «сильну коаліцію» з президентом і демсилами.
Про це пише СобКор.
Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко пропонує партіям «Слуга народу» і «Голос» виставити на мажоритарних округах єдиних кандидатів. Про це сьогодні заявила Тимошенко на з'їзді партії.
"Нам потрібно стати ініціатором об'єднання. Справжні демократичні сили, які можуть прийти в парламент, а це «Батьківщина», «Слуга народу» і партія «Голос» Святослава Вакарчука повинні об'єднатися і на тих округах, де йдуть мастодонти корумпованого режиму, і щоб вони не пройшли", - сказала Тимошенко.
Читайте також: «Скрутило»: фотокамера поймала Тимошенко в интересной позе
На її думку, тільки таке об'єднання гарантує непроходження в парламент старих політиків, які лобіювали свої власні інтереси.
Тимошенко додала, що в новому парламенті «Батьківщина» націлена йти в «сильну коаліцію» з президентом Володимиром Зеленським та іншими демократичними силами.
Вона запропонувала назвати нову коаліцію наступного скликання «коаліцією дії», а коаліційний угоди зробити на основі Нового курсу Тимошенко.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Натуральна і ароматна кава від PapaKava Рулонные шторы — оригинальное решение для мансарды Ремонтные и строительные услуги от профессионалов в Киеве Солнечные электростанции собственного потребления и их возможности Роторные воздуходувки по доступным ценам

Последние новости