Зеленський вперше показав сина українцям

01.06.2019 23:45 6

Зеленський вперше показав сина українцям

Сьогодні, 1 червня, в Міжнародний день захисту дітей, президент України Володимир Зеленський розмістив символічне фото зі своєю сім'єю на сторінці в Facebook.
Про це пише СобКор.
"Щоб краще розуміти дітей, треба іноді і самому ставати дитиною. Давайте залишимо нашим дітям країну, якої вони будуть пишатися!" - підписав знімок Зеленський.
Відзначимо, що на фото - він і його син Кирило нанесли на обличчя аквагрим з малюнками супергероїв. Також разом з ними на фото можна побачити, що сміються дружину Олену Зеленську і доньку Олександру. До речі, це перше фото Зеленського з сином Кирилом, яке оприлюднили публічно.
Читайте також: Зеленський вперше як глава держави приїхав на передову
За інформацією кореспондентів "Країни", Кирило в цьому році йде в перший клас. Швидше за все, хлопчика віддадуть в "Новопечерські школу", де закінчила 8-й клас старша дочка Олександра. Дівчинці в липні виповниться 15 років.
Зеленський вперше показав сина українцям

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Рекуператор повітря для кожної оселі Широкий ассортимент строительных материалов Условия обслуживания для клиентов-бизнесменов Курсы английского в Киеве Военная одежда, тактическое снаряжение и различные милитари аксессуары в магазине Tactical Gear

Последние новости