Повінь у Польщі: шестиметрова хвиля пройшла Краків

24.05.2019 16:45 6

Повінь у Польщі: шестиметрова хвиля пройшла Краків

Паводкова хвиля висотою 5,8 м пройшла Краків. Рівень води у Віслі поступово знижується.
Про це пише СобКор.
Загалом на півдні Польщі рівень річок перевищив критичні позначки у 29 місцевостях та наближається до небезпечного у 92 місцевостях.
«Рівень води у Віслі падає, паводкова хвиля висотою 5,8 м вже пройшла через Краків», – заявила сьогодні зранку прес-секретар мера Кракова Моніка Хиляшек.
Читайте також: Повінь в Індонезії: кількість жертв вражає
За даними польських рятувальників, найбільш складна ситуація у: Малопольському, Підкарпатському, Сілезькому та Свентокшиському воєводствах. Зокрема, у Підкарпатському воєводстві, де все ще зростає рівень приток Вісли – Сяну та Віслоку. На останній річці рівень води поблизу м. Мелець піднявся на 5 м вище норми. У п’яти повітах воєводства оголошено про небезпеку повені. У територіальній громаді Вадовіце-Гурне майже 70% території знаходиться під водою.
«Згідно з останніми даними, на півдні Польщі рівень річок перевищив критичні позначки у 29 місцевостях та наближається до небезпечного у 92 місцевостях», – підсумували польські рятувальники.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Доставка піци у Львові Недвижимость Житомира и всей Украины как на ладони Симптомы и болезни вызванные алкоголизмом Легальная работа в Словакии – свободные вакансии Какое бывает холодильное оборудование по температурному режиму

Последние новости