У Новій Зеландії дівчинка хотіла «підкупити» главу уряду

14.05.2019 23:15 6

У Новій Зеландії дівчинка хотіла «підкупити» главу уряду

Прем'єр-міністр Нової Зеландії Джасінда Ардерн повернула дівчинці п’ять новозеландських доларів, якими дитина хотіла "підкупити" главу уряду для дослідження драконів.
Про це пише СобКор.
11-річна Вікторія написала листа прем’єр-міністерці Нової Зеландії Джасінді Ардерн. Дівчинка попросила наділити її телекінетичними здібностями і розповісти, що в уряді знаютть про драконів, як їх знаходити. Драконів 11-річна новозеландка планувала тренувати. Щоб їй точно відповіли правду, дівчинка вирішила підкупити політика п’ятьма новозеландськими доларами.
Джасінда Ардерн повернула Вікторії її гроші і особисто написала їй листа.
Читайте також: У Новій Зеландії збором яблук займаються роботи. Фото
"Ми з цікавістю почули ваші міркування з приводу фізики та драконів, але, на жаль, зараз ми не займаємося роботою в будь-якої з цих сфер", - йдеться у відповіді прем’єр-міністерки.
"Я повертаю вам надіслані гроші і бажаю всього найкращого в пошуках телекінезу, телепатії та драконів", - додала Ардерн.
Наприкінці листа жінка додала речення: "P.S. Я все одно буду стежити за цими драконами. А вони носять костюми?".
Брат дівчинки розповів, що цікавість Вікторії до телекінезу з’явилася після перегляду фантастичного серіалу Netflix "Дивні дива", головна героїня якого володіє такими здібностями.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Транспортно-экспедиционные услуги для вас Стоматология на Оболони Dentalwood станет верным помощником для всей семьи Как заменить камеру на iPad Air 2 своими руками: пошаговая инструкция ремонта Солнцезащитные установки для каждого дома Прекрасный подарок для мужчины

Последние новости