Як колись у стародавньому Римі: Порошенко прийняв виклик Зеленського

05.04.2019 5:38 5

Як колись у стародавньому Римі: Порошенко прийняв виклик Зеленського

Петро Порошенко погодився провести дебати з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським на стадіоні «Олімпійський».
Незважаючи на пафос опонента та голослівність у частині організації самих дебатів, Президент відреагував та дав відповідь у своєму відеозверненні.
Також, він застеріг, що дебати – це не шоу, а серйозна розмова про стратегію розвитку країни, про цінності, про історичний вектор, про пріоритети. «Країна не просто обирає Президента України, вона обирає свою долю на роки та десятиліття», – сказав Петро Порошенко.
Читайте також: У мережі "засвітились" рідкісні фото дружини Зеленського
Глава держави порекомендував Зеленському прочитати Закон України про вибори Президента України, де зазначено порядок та умови проведення дебатів. У законі зазначено, що дебати перед другим туром мають проходити на суспільному телебаченні, в присутність телекамер і транслюючи їх на всю країну. Втім, навіть незважаючи на це, Петро Олексійович погодився на умови кандидата, лиш би він вийшов у публічну площину та спробував повідомити українцям, яким же шляхом має намір вести країну.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Заказать полукаркасный рюкзак недорого Дистанционная подготовка к поступлению в чешские вузы. Результаты 2020 года Большой выбор чая Доставка піци у Львові Помощь от профессионалов в области рекламы

Последние новости