Вибори в Україні: ЄС оцінив рівень прозорості та чесності

01.04.2019 16:48 6

Вибори в Україні: ЄС оцінив рівень прозорості та чесності

Європейський Союз позитивно оцінює вибори в Україні, що відбулися 31 березня, але поки це тільки попередня оцінка і очікується звіт міжнародних спостерігачів.
Про це пише СобКор.
Посол ЄС в Україні Хьюг Мінгареллі заявив, що сьогодні Бюро з демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ надасть оцінку першого туру виборів.
«Зрозуміло, що ми очікуємо оцінку БДІПЛ. Я знаю, що перші оціночні результати будуть представлені сьогодні. До сих пір ми нічого не чули про серйозні порушення закону, але ми повинні дочекатися оцінки БДІПЛ. Нам не повідомляли про грубі порушення, і тому, наше попереднє відчуття, оцінка, що вибори були проведені належним чином», - сказав Мінгареллі.
Читайте також: Підрахунок голосів: КВУ не бачить ніяких загроз
Він акцентував увагу на тому, що міжнародні спостерігачі були присутні на багатьох виборчих дільницях.
Відзначимо, що в Росії поки відмовляються давати оцінки виборів в Україні. У Кремлі заявили, що буде офіційна позиція Москви тільки після другого туру виборів, коли буде остаточно відомий переможець.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Обход блокировки с помощью зеркала Ggbet Итальянская пряжа в ассортименте по доступным ценам Особенности и преимущества казино Вулкан онлайн на сайте wulcan-bet.com.ua Позаботьтесь о ребёнке, приобретите ему средство для передвижения в Sigma-line Садовая техника: Высоторезы

Последние новости