Ді Капріо показав перший постер нового фільму Тарантіно

18.03.2019 22:19 1

Ді Капріо показав перший постер нового фільму Тарантіно

Актор Леонардо Ді Капріо на своїй сторінці в Instagram опублікував перший постер нового фільму режисера Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді».
Про це пише СобКор.
«Одного разу в Голлівуді» — це американсько-британський трилер , прем'єра якого запланована на липень 2019 року. В стрічці також знялися Аль Пачіно, Марго Роббі, Люк Перрі, Дакота Феннінг, Курт Рассел та інші.
Відомо, що дія картини розгорнеться в 1969 році, коли США були шоковані звірячими вбивствами банди маніяка Чарльза Менсона. Невідомо, яке відношення до банди матимуть герої Пітта і Ді Капріо. Вони грають початківців актора і його дублера, які будуть намагатися пробити собі шлях до слави в Голлівуді. Не обійдеться і без кримінальних подій - як і у всіх фільмах Тарантіно.
Читайте також: У Мережі з'явився трейлер нового фільму "Аладдін"
«Одного разу в Голлівуді» - перший фільм Тарантіно за чотири роки. Його останньою повнометражною картиною, яка вийшла в широкий прокат, стала «Мерзенна вісімка», яку режисер «Кримінального чтива» і «Убити Білла» представив у 2015 році.
Про те, що Тарантіно почав роботу над новим фільмом, стало відомо у листопаді минулого року. Бюджет картини оцінюється в 100 млн. доларів.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Стильное коктейльное платье в Krisdan Профессиональная корейская косметика из натуральных компонентов Купить швейцарские часы: ТОП 3 бренда 4 причины купить своему малышу качественный беговет в интернет-магазине «Samokat» Ультразвукова діагностика у місті Львів

Последние новости