70 гамбургерів від пілота: через затримку літака пасажирів добряче нагодували

18.03.2019 8:16 0

70 гамбургерів від пілота: через затримку літака пасажирів добряче нагодували

Після того, як пілот Метью Хошор американської авіакомпанії Mesa Airlines зрозумів, що рейс затримується на невизначений час, він купив пасажирам 70 гамбургерів.
Про це пише СобКор.
Літак повинен був вилітати з аеропорту міста Талса в Х'юстон, але затримався на 4,5 години. Тоді пілот Метью Хошор вирішив задобрити пасажирів їжею і замовив 70 гамбургерів в закладі поблизу аеропорту.
Про цю ситуацію стало відомо завдяки пасажиру літака Сему Уокеру, якому неабияк сподобався такий вчинок пілота. Тож, він поділився фотографією капітана повітряного судна на своїй сторінці у Twitter.
Читайте також: Пасажирам довелося "скинутися" на ремонт літака, щоб він злетів
Сем написав: «Наш рейс затримують вже на 2,5 години, і командир Метью замовив кожній людині на борту ланч з Fat Guys Burger. Хороші люди і сервіс досі існують!».
Представники авіакомпанії відповіли на твіт хлопця. Вони зазначили, що передали подяку усій команді, а також додали, що безмежно пишаються своїм працівником.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Купить лайки в ТикТок Хортица – легендарный заповедник, расположенный прямо посреди города Заказ курсовых работ по выгодным ценам Сайт, на котором знают толк в аккумуляторах Опасно ли играть в онлайн-казино

Последние новости