Буревій в Україні: відомі нові подробиці наслідків нищівної стихії

12.03.2019 11:17 0

Буревій в Україні: відомі нові подробиці наслідків нищівної стихії

Сильний шквальний вітер у понеділок, 11 березня, в Україні знеструмив 537 населених пунктів.
Про це пише СобКор.
Рятувальники повідомили, що через спрацювання систем захисту ліній електропередач залишаються знеструмленими населені пункти в 15 областях: 168 - в Київській, 102 - в Хмельницькій, 58 - у Вінницькій, 56 - у Черкаській, 56 - в Житомирській, 28 - у Полтавській, 20 - у Сумській, 11 - в Тернопільській, 10 - в Донецькій, 7 - в Кіровоградській, 5 - в Чернівецькій, по 4 - у Львівській, Луганській, Дніпропетровській і Чернігівській.
Читайте також: В Україні негода знеструмила майже 50 населених пунктів
Негода також стала причиною смерті двох людей, четверо були травмовані. У Миколаєві дерево впало на маршрутку і травмувало двох дітей (2010 і 2015 р.н.), яких госпіталізували в лікарню. У Коростишеві Житомирської області в результаті падіння частини покрівлі з ТЦ «Фуршет» загинула 1 людина та 1 особу госпіталізовано до лікарні. У Вінницькій області дерево впало на людину і вбило її. В Одесі в результаті падіння частини дерева 1 особу госпіталізовано до лікарні.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Треккинговые палки для вас Что подарить на день автомобилиста Качественные сейфы по отличным ценам Особенности финансовых связей на государственном уровне на примере Амельченко Василия Пластикові вікна у Львові

Последние новости