«Євробачення-2019»: Україна відмовилася від участі в конкурсі

27.02.2019 23:11 0

«Євробачення-2019»: Україна відмовилася від участі в конкурсі

Національна суспільна телерадіокомпанія України оголосила, що цьогоріч Україна не поїде на конкурс «Євробачення-2019», що відбудеться у Тель-Авіві.
Про це пише СобКор.
«У ситуації, що склалася, дотримуючись закону про Суспільне мовлення, а також в умовах надмірної політизації перебігу національного відбору Суспільний мовник вирішив відмовитися від участі в Міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2019». Суспільний мовник вважає за потрібне започаткувати суспільний діалог у форматі ток-шоу, форумів та обговорень за участі провідних експертів сфери для формулювання позиції українського суспільства щодо цієї проблеми, а також напрацювання пропозицій до проекту закону України, що міг би врегулювати ситуацію зі співпрацею українських артистів із державою-агресором на майбутнє», - йдеться у повідомленні офіційного сайту «UA: Суспільне мовлення».
Читайте також: Найкращі пісні "Євробачення": Україна увійшла в десятку переможців минулих років
Скандал навколо «Євробачення-2019» розгорнувся після перемоги на нацвідборі співачки MARUV.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Женская туника: разновидности и современные тенденции в моде Покрышки на любой автомобиль Риски дарения недвижимого имущества для дарителя и одариваемого Профессиональное косметологическое оборудование по выгодной цене Быстрое и комфортное получение биометрического паспорта

Последние новости