"Гонка легенд-2019": чого досягнули українські біатлоністи

20.02.2019 3:56 13

Українські біатлоністи Олена Петрова і Андрій Дериземля посіли 5 місце в "Гонці легенд-2019", яка відбулася 18 лютого в Раубічах (Білорусь).
Про це пише СобКор.
Український дует Олена Петрова/Андрій Дериземля добре проявив себе на трасі під час змішаної естафети, але п'ять кіл штрафу не дозволили поборотися за призове місце.
За інформацією офіційного сайту Федерації біатлону України, тон в змішаній естафеті "Гонки легенд" в Раубічах задавали дві білоруські біатлоністки, що завершували цим стартом свою спортивну кар'єру - Дарина Домрачева і Надія Скардіно.
Читайте також: Попереду Євро-2019: українські волейболісти перемогли Македонію
Але долю перемоги в цій шоу-гонці вирішували їх партнери по змішаній естафеті. Сімейний дует Домрачева-Бьорндален на заключну стрільбу прийшов фаворитом. Але Уле-Ейнар погано відпрацював вирішальний рубіж, промахнувшись тричі і заробивши три 50-метрових кола штрафу. У той же час його основний суперник Сергій Новіков допустив лише одну помилку.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Техника для салонов красоты IELTS — все, что нужно знать о тесте Креативность в копирайтинге Хортица – легендарный заповедник, расположенный прямо посреди города Пожарная сигнализация: виды, свойства и принцип действия

Последние новости